Frakt og Levering

Vi ønsker å gi deg den beste fraktopplevelsen når du handler hos oss. Vennligst les følgende informasjon om vår frakt og levering:

1. Fraktkostnader: Fraktkostnader vil variere avhengig av produkttype, størrelse og leveringsdestinasjon. Prisen for frakt er inkludert i totalsummen som vises per produkt. 

2. Beregnet Leveringstid: Leveringstiden for hvert produkt er estimert og vil avhenge av lagerstatus og leveringsdestinasjon. For nøyaktig informasjon om leveringstiden, vennligst kontakt vår kundeservice. Noen estimater å forholde seg til er:

Varer på bestilling
På varer som blir produsert etter bestilling beregnes ca. 6 ukers frakt og leveringstid.

Varer på lager
Lagerførte varer beregnes ca. 2 ukers frakt og leveringstid.

3. Sporing av Bestillinger: Vi tilbyr sporing for de fleste bestillinger. Etter at bestillingen er behandlet, vil du motta en sporingskode som gir deg muligheten til å følge bestillingens fremgang.

4. Fraktavgiftsspesifikasjoner: Alle fraktavgifter vil være tydelig spesifisert på utsjekkingssiden, slik at du kan se den totale kostnaden før du fullfører bestillingen.

5. Kontakt oss: Har du spørsmål om frakt og levering eller ønsker mer informasjon om levering? Ta kontakt med vår kundeservice på hei@salongmobler.no for hjelp.

Takk for at du velger salongmøbler.no. Vi ser frem til å levere dine valgte møbler trygt og effektivt til deg!