Skip to content
SKJØNT - Veien igjennom hagl og storm til 5 stjerner!

SKJØNT - Veien igjennom hagl og storm til 5 stjerner!

Skjønnhet med tiden på sin side!

Skjønt skulle få en spennende reise mot åpning. Kun en måned før åpning møtte vi en uventet vending. En dramatisk haglstorm nord i Italia, rammet fabrikken som produserte våre nøye utvalgte møbler. Haglen knuste fabrikkens tak, raserte biler og hus. 

Men i Skjønt tror vi på å omdanne utfordringer til muligheter. Med en kombinasjon av hurtige beslutninger, samarbeid og hardt arbeid, klarte vi å avverge krisen. Mot alle odds sikret vi leveransen rett i tide for storåpningen. Dette øyeblikket av motgang og påfølgende seier står som et testament til vår dedikasjon og evne til å håndtere selv de mest uforutsette hendelser.

 

Jessheim, Norge - I det pulserende hjertet av Jessheim står en skjønnhetssalong som fanger essensen av moderne estetikk og avansert velvære. Skjønt, ledet av den ambisjonsrike Synne Garlid, 

 

En plass hvor kunden føler seg hjemme!

Det var viktig for Synne at selv om salongen skulle fremstå moderne og nytenkende, var det viktigste at lokalet skulle føles varmt og innbydende. En god kombinasjon av lys eik, muskatgrå kontrast farge og vaniljefargede vegger sto frem som et svar på dette ønsket. 

For å gi salongen et luksuriøst preg og for å skape litt "liv" i salongen falt valget på Merzouga skinn kombinert med beige på stoler og vaskestasjoner samt flotte gull detaljer på speil og arbeidsstasjoner. 

Skinnende gull finish går også igjen i de lekre salgshyllene som strekker seg fra gulv til tak med hyller i hvit glossy akryl. 

Design møter Funksjon

Interiøret i Skjønt er nøye sammensatt av eksklusive møbler fra anerkjente merker som Gamma Bross og Alpeda, valgt for sin kombinasjon av stil og ergonomi. "Våre kunder fortjener det beste, ikke bare i behandlingene de mottar, men også i komforten de opplever," sier Synne entusiastisk.

Vi ønsket og løfte fargene frem i salongen, men samtidig unngå at det skulle føles som et bakrom. Her designet vi i samarbeid med ALPEDA en helt egen tilpasset fargehylle som lekkert lagrer alle salongens profesjonelle produkter.

En Digital og Visuell Reise

I en tid der digital tilstedeværelse er like viktig som fysisk, har Skjønt's nye nettside og logodesign, fremstilt av In Good Hands, blitt et virtuelt speilbilde av salongens fysiske skjønnhet. Synne smiler og legger til, "Vår online plattform er designet for å være like innbydende og vakker som salongen vår."

En Hyllest til Kvalitetsprodukter

Ved inngangspartiet finner man en pent dekorerte hyller fylt av spreke Milkshake-produkter. Disse nøye utvalgte produktene er ikke bare en fryd for øyet, men også for håret, og de representerer kvaliteten som Skjønt og deres partnere står for.

Synne Garlids Visjon

"Å se alt komme sammen – fra møblene vi sitter på til produktene vi bruker – det er som å se et kunstverk fullføres," reflekterer Synne. "Hvert element i Skjønt er valgt med omtanke og kjærlighet, og det er denne omsorgen som våre kunder responderer på." 

Et Skjønt Kapittel

Jessheim kan skryte av mange attraksjoner, men Skjønt er blitt byens juvel – et sted der skjønnhet ikke bare er et løfte, men en realisert drøm. Takket være samarbeidet med Salongmøbler.no og In Good Hands, og den daglige ledelsen av Synne Garlid, har Skjønt blitt en destinasjon verdt å oppleve.

Besøk Skjønt for en skjønnhetsopplevelse som er like minneverdig som den er forvandlende. Fordi i Skjønt, er hver detalj en del av din skjønnhetshistorie.

Cart 0

Your cart is currently empty.

Start Shopping