Om Oss

Din norske leverandør av salongmøbler

Vi er glade for å se deg her

Velkommen

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår verden av skjønnhet og eleganse. Vårt mål er å være din pålitelige partner når det kommer til å forvandle frisørsalonger til inspirerende og sofistikerte oaser for både ansatte og kunder.

Vår Forpliktelse

Vår lidenskap er ikke begrenset til møblene vi tilbyr

den inkluderer også vårt løfte om å levere en førsteklasses kundeopplevelse. Vårt team er her for å hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din salong, og vi er alltid klare til å svare på dine spørsmål og gi deg ekspertveiledning.

Vår historie

DIN SUKSESS ER VÅR SUKSESS

Salongmøbler.no er drevet av In Good Hands Co, en leverandør til bransjen med en lidenskap for å levere topp kvalitet av alt en frisørsalong eller barbershop måtte trenge. Nå også med møbler som eget fokusområde. Hos oss kan du være sikker på at du får god hjelp til å gjøre en trygg handel, fordi vi er ikke fornøyde før du er det.

BESTILLING
2-12 DAGER PRODUKSJON
4-6 UKER FRAKT & LEVERING
12 MND GARANTI
BESTILLING
2-12 DAGER PRODUKSJON
4-6 UKER FRAKT & LEVERING
12 MND GARANTI
BESTILLING
2-12 DAGER PRODUKSJON
4-6 UKER FRAKT & LEVERING
12 MND GARANTI
Kundehistorier

Enkle grep kan gjøre en stor forskjell

"Nye speil, stoler og hyller. Ny farge på veggen og parkett = Ny atmosfære, flere nye bookinger, og ansatte trives bedre!"

FØR
ETTER

Kvalitet i fokus

For oss som selgere av salongmøbler, betyr et fokus på kvalitet et fokus på bærekraft. Vi møter ikke bare kundenes forventninger til holdbarhet og estetikk, men bidrar også aktivt til å redusere miljøfotavtrykket. Ved å velge bærekraftige materialer og produksjonsmetoder, støtter vi grønnere industripraksis og fremmer ansvarlig forbruk.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her finner du svar på ofte stilte spørsmål, dersom ikke finner svaret du leter etter så kan du ta kontakt med oss via chat eller på mail hei@salongmobler.no.

Utvalg

I nettbutikken finner du våre håndplukkede favoritter fra våre samarbeidspartnere. Ta kontakt med oss for en kostnadsfri konsultasjon og full oversikt over hva vi kan levere.

Leveringstid

Møbler som produseres på bestilling leveres til din dør etter ca. 4-6 uker. Har vi møblene på lager, estimeres en leveringstid på 1-2 uker.

Spesialtilpasninger

Lavt under taket eller ønsker du noe unikt for din salong? Det meste i vår katalog kan tilpasses dine behov og ønsker. Enten det er fargevalg, materialvalg eller mål.

Hva er inkludert i prisen?

Alle priser vises eks mva og inkludert frakt. til din dør. Ta gjerne kontakt med oss for å få et konkret tilbud på det du trenger.

Innbetaling ved faktura

Halvparten faktureres ved bestilling. Når betaling er mottatt legger vi inn ordren hos produsent. Siste halvdel faktureres ved levering og når du som kunde har godkjent at leveransen er komplett.

Interiørkonsultasjon

Hos oss tilbyr vi gratis konsultasjon hjelp for å finne frem til de løsningene som passer akkurat deg og din salong. Ved større prosjekter lager vi 2D og 3D modeller som en del av planleggingsfasen for din salong.