Velkommen til Salongmøbler.no

Vi i Salongmøbler.no ønsker deg hjertelig velkommen til vår verden av skjønnhet og eleganse. Vårt mål er å være din pålitelige partner når det kommer til å forvandle frisørsalonger til inspirerende og sofistikerte oaser for både ansatte og kunder.

Håndplukket utvalg

Vi forstår hvor viktig det er å skape den perfekte atmosfæren i din salong, der kreativitet og skjønnhet blomstrer.

Derfor har vi nøye kuratert et omfattende utvalg av stoler, arbeidsstasjoner, oppbevaringsløsninger og mye mer, alt sammen designet for å møte dine behov for både funksjonalitet og stil. Vi tror at din salong skal være en refleksjon av din visjon, og vårt sortiment gir deg friheten til å skape akkurat det.

 • Vår Historie

  Salongmøbler.no er drevet av In Good Hands Co, et selskap med en lidenskap for å levere topp kvalitet av alt en frisørsalong eller barbershop måtte trenge. Nå også med møbler som eget fokusområde. Hos oss kan du være sikker på at du får god hjelp til å gjøre en trygg handel du er fornøyd med.

 • Vår Forpliktelse

  Vår lidenskap er ikke begrenset til møblene vi tilbyr; den inkluderer også vårt løfte om å levere en førsteklasses kundeopplevelse. Vårt team er her for å hjelpe deg med å finne de rette løsningene for din salong, og vi er alltid klare til å svare på dine spørsmål og gi deg ekspertveiledning.

 • Alpeda er kjent for sin dedikasjon til å produsere elegante og funksjonelle møbler og interiørprodukter for frisørsalonger, og har etablert seg som en ledende aktør innen moderne salongdesign.

 • Gamma&Bross er kjent for sitt engasjement for å skape innovative og luksuriøse frisør- og salongmøbler, og setter standarden for moderne salonginteriør over hele verden.

Ofte stilte spørsmål

Utvalg

I nettbutikken finner du våre håndplukkede favoritter fra våre samarbeidspartnere Alpeda og Gamma&Bross. Ta kontakt med oss på hei@salongmobler.no for en kostnadsfri konsultasjon og full oversikt over hva vi kan levere.

Leveringstid

Møbler som produseres på bestilling leveres til din dør på 4-6 uker. Har vi møblene på lager, estimeres en leveringstid på 1-2 uker.

Spesialtilpasninger

Lavt under taket eller ønsker du noe unikt for din salong? Det meste i vår katalog kan tilpasses dine behov og ønsker. Enten det er fargevalg, materialvalg eller mål.

Spørsmål 4

Alle veiledende listepriser finner du i katalogen. Prisene vises i NOK eks mva og frakt. Ta kontakt med oss for å få et konkret tilbud på det du trenger.

Betaling

Halvparten faktureres ved bestilling. Når betaling er mottatt legger vi inn ordren hos produsent. Siste halvdel faktureres ved levering og når du som kunde har godkjent at leveransen er komplett.

Interiørkonsultasjon

Trenger du hjelp med planleggingen av din salong? Hos oss tilbyr vi gratis konsultasjon hjelp for å finne frem til de løsningene som passer akkurat deg og din salong.

2D og 3D modeller

Ved større prosjekter lager vi 2D og 3D modeller som en del av planleggingsfasen for din salong.

 • Lars Petter Lundteppen

  Daglig Leder

 • Linda Marie Aas

  Salong Design Partner

 • Gunn Dahle

  Salong Success

 • Philip Rasmussen

  Grafisk Design

Har du andre spørsmål? Kontakt oss!