Fra Visjon til Virkelighet

Fra Visjon til Virkelighet


En steg-for-steg guide til et av våres nyeste prosjekter

Konsultasjon

Vi starter alle interiørprosjekter med en grundig konsultasjon. Denne konsultasjonen gir oss muligheten til å forstå dine ønsker og behov for salongen din. Sammen setter vi oss ned for å diskutere ideer og visjoner, og vi tar oss tid til å lytte til hva du ønsker å oppnå.

Møbelvalg

For å sikre en klar visuell retning fra starten av prosjektet, lager vi et moodboard. Dette verktøyet bruker vi for å visualisere og konkretisere ideene før vi setter i gang med den faktiske gjennomføringen. Under konsultasjonen uttrykte kunden et ønske om en stil som kombinerte røffhet med en ren estetikk. De ønsket å inkludere elementer av treverk og detaljer i sort og kobber for å skape en balansert og moderne atmosfære. Sammen med kunden fant vi frem til et forslag til møbler som passet deres ønsker og behov, samt rommets layout.

Fargevalg

I tillegg til møbelvalg hjelper vi også kunden med å velge de rette fargene og materialene som komplementerer den ønskede stilen. For dette prosjektet valgte vi nøye ut farger som fremhever det røffe, men rene utseendet, og materialer som tilfører tekstur og dybde til rommet. Treverk, sort og kobberdetaljer ble kombinert for å skape en innbydende atmosfære som oppfyller kundens visjon.


3D-visualisering

For å gi våre kunder en best mulig forståelse av det endelige designet, tilbyr vi 3D-modeller som en del av planleggingsprosessen for større prosjekter. Disse 3D-visualiseringene gir en realistisk og detaljert fremstilling av salongen, slik at kunden kan se hvordan alle elementene vil se ut og fungere sammen. Når kunden er fornøyd med 3D-visualiseringene, legger vi inn møblene til bestilling og produksjon. 3D-visualiseringene kan også brukes som markedsføring opp mot åpning av salongen eller i rekrutteringsprosessen.


Oppussing

Oppussingen av salongen hos Rebel er nå godt i gang, og ting begynner å ta form. Veggene har fått en frisk farge som reflekterer den røffe, men samtidig rene stilen kunden ønsket.

Vi ser frem til å se det endelige resultatet og er spente på å kunne dele dette med dere. Hold dere oppdatert for flere spennende nyheter og bilder fra prosjektets fremgang.

Stay tuned for det ferdige resultatet!


Handlekurv 0

Din handlekruv er tom

Begynn å handle nå