Skip to content
Føhnix - Nytt liv til en gammel kjempe!

Føhnix - Nytt liv til en gammel kjempe!Drømmer kan bli virkelighet, og for en bestemt salong var denne transformasjonen ikke bare en visuell oppgradering, men også en forbedring av kundenes opplevelse og de ansattes arbeidsmiljø.


Planleggingsfase:

Da vi først satte oss ned med salongens eier, var hans mål klart: å forvandle salongen til et moderne, men samtidig tidløst sted som ikke bare ville være funksjonelt for de ansatte, men også imøtekommende og komfortabelt for kunder. Han ønsket en atmosfære som kombinerte luksus med funksjonalitet.


Prosess og Idefase:

Etter å ha forstått kundens visjon, gikk vi inn i en intensiv idé- og designfase. Vi vurderte flere skisser og konsepter, alltid med et øye for detaljer. Hver beslutning, fra valg av farger til utvalg av møbler, ble tatt med tanke på å skape en harmonisk balanse i rommet. Med hjelp av innovative designløsninger fra tyrkiske Alpeda og italienske Gamma & Bross, var vi i stand til å bringe denne visjonen til live.


Kommentar fra Daglig Leder: "Siden oppgraderingen har vi sett en enorm forskjell i hvordan kunder og ansatte oppfatter og interagerer med rommet. Våre kunder kommenterer konstant hvor behagelig og luksuriøst det føles, mens våre ansatte setter pris på den funksjonelle designen som gjør hverdagen enklere. Personlig har denne oppgraderingen gitt meg en følelse av stolthet og visshet om at vi tilbyr det beste for våre kunder."
Salongen er nå et skue for øyet, dekorert med lekre møbler fra to av de beste produsentene i bransjen. Men mer enn det, er det et eksempel på hvordan godt design kan forvandle en plass, ikke bare estetisk, men også i måten den fungerer på.


Hvis du er interessert i å forvandle din egen salong, er vi her for å hjelpe deg på reisen. La oss sammen skape noe unikt.


Dette er bare begynnelsen av en rekke prosjekter vi har gleden av å være en del av. Følg med på bloggen vår for flere inspirerende transformasjoner!


Linda Marie Aas


Med takk til Alpeda og Gamma & Bross for deres fantastiske bidrag til dette prosjektet.

Cart 0

Your cart is currently empty.

Start Shopping